​Gravearbejde ved byggeri, kloakering og meget mere

CK Jord & Beton udfører et professionelt og effektivt gravearbejde, når der skal graves ud til blandt andet søer, kloakering, kabler, veje, byggeri eller andet i områderne omkring Horsens, Skanderborg og Brande. Jeg har 30 års erfaring inden for jordarbejde og står gerne for løsninger i forbindelse med en større opgave.

Jeg tilbyder god service med klare aftaler, og jeg garanterer, at alt arbejde udføres efter alle kunstens regler, så du får et smukt og solidt slutprodukt.

Jeg KLARER BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

Jeg løser også gerne mindre opgaver som planering af haver eller andet, hvor der er behov for en gravemaskine. Jeg udlejer maskiner med fører på timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode. Kontakt mig for yderligere information omkring udlejning af maskiner med fører.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på gravearbejde

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at løse din opgave på den mest effektive måde, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på gravearbejde, kan du kontakte os på telefon 26 13 84 64 eller på e-mail kc.soelyst@gmail.com. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

Modtag et gratis tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på alt lige fra gravearbejde til støbearbejde, så udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og jeg vender tilbage snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt CK Jord Og Beton

​Adresse og kontakt

CK Jord Og Beton

Sandvadvej 14
​8765 Klovborg


CVR: 34366667 

☎ Tlf.: 26 13 84 64

✉ E-mail: kc.soelyst@gmail.com